Licht

Wanneer er dansevenementen zijn of feesten voor kleine- of grotere gezelschappen, is een lichtshow van essentieel belang. Een lichtshow geeft de muziek meer karakter en de lichtshow kan weer aangevuld worden door goede muziek. Een lichtshow en goed geluid zijn zijn als een + en een – pool. Als ze samen werken gaat het perfect, maar op zichzelf werkt het niet. Wanneer er evenementen zijn waar muziek is, wordt het totaalplaatje veel mooier wanneer er een lichtshow aanwezig is. Ook hiervoor kunt u bij DJD Rental terecht. Dankzij onze goede contacten met collega-bedrijven, kunt u ook voor specifieke zaken bij ons terecht.

Goed licht is ook van belang wanneer er activiteiten (zoals een speech, presentaties e.d.) op een podium of ergens in een locatie plaatsvinden. Wanneer er bijvoorbeeld iemand vanaf een podium een presentatie geeft, wordt er veel aandachtiger geluisterd als deze persoon goed zichtbaar in het licht staat.

Als een van de weinige bedrijven in Nederland, hebben wij zelfs een speciaal systeem in de verhuur voor kleine gelegenheden (tot 600 personen), waarbij u dankzij een speciaal ontwikkeld systeem zelf het licht kunt bedienen, wat op voorhand (eventueel per scene/stuk) geprogrammeerd kan worden. Hiervoor maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur, welke door u op locatie eenvoudig getriggerd kan worden door een druk op de knop. Hierdoor hoeft u dus bij kleine evenementen niet een technici van ons in te zetten en blijven de kosten beperkt, terwijl u wel een degelijke lichtinstallatie kunt gebruiken. Zeker voor stichtingen en verenigingen, is deze manier van lichtaansturing ideaal!

Wanneer u een feestje thuis geeft of voor een klant van u, kunt u bij ons terecht voor muziek gestuurde lichtshows. Deze lichtshows kunnen bestaan uit zowel grote en professionele armaturen, als uit kleinere armaturen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.
Hiervoor verwijzen wij u graag naar de contactgegevens onderaan deze pagina.