Verhuur

Omdat DJD Rental voorheen begon als drive-in show (onder de naam DJ Dave Producties) en deze inmiddels, dankzij de vele klussen, tot een professioneel verhuurbedrijf is uitgegroeid, kunt u ook bij ons terecht voor de huur van apparatuur. Buiten het draaien op evenementen, kunt u bij ons terecht om apparatuur te huren voor bijvoorbeeld uw eigen feest of wanneer u een DJ bent en niet beschikt over eigen apparatuur. Hierdoor hoeft u dus niet gelijk duizenden euro’s in apparatuur te investeren, maar kunt u het gewoon per dag bij ons huren. Het is daarbij ook mogelijk dat wij de hele set voor u opbouwen. Zeker als u een DJ bent, is dit ideaal. We kunnen een regeling treffen, zodat u op de locatie aankomt en alle apparatuur voor u aangesloten en werkend is. Ook wanneer uzelf een verjaardag of iets dergelijks viert, kunt u een set bij ons huren. Het is zelfs mogelijk dat wij een playlist met achtergrondmuziek voor u maken. Wij komen de set opbouwen, zetten de muziek aan, en komen s’ avonds alles weer ophalen. U heeft hier dus geen omkijken naar. Het is daarbij uiteraard ook mogelijk om een DJ bij te boeken.

Voor verenigingen en/of vaste locaties en dergelijke, is het ook mogelijk om een regeling te treffen in het geval u vaak terugkomt. Dit is bijvoorbeeld handig voor vaste locaties waar regelmatig licht-, geluid- en videoapparatuur nodig is. U krijgt bij deze service een hoge korting en kunt wanneer u wilt professionele apparatuur huren voor bodemprijzen. Ditzelfde geldt voor locaties waar vaak technische ondersteuning vereist is, zoals bijvoorbeeld op locaties waar veel presentaties e.d. gedaan worden. Met deze regeling kunt u met hoge korting opgeleid personeel inhuren, die ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt zonder dat u daar enige omkijken naar heeft!
Daarbij is het ook mogelijk om apparatuur in ‘stock’ te krijgen. Wanneer u bijvoorbeeld meermaals per week projectors en/of speakers e.d. nodig heeft, kunt u de apparatuur gewoon op locatie houden en bespaart u hiermee dus ook transportkosten en opbouw/afbouw.