Video

Wanneer er video benodigd is voor een evenement, kunt u ook hiervoor bij DJD Rental terecht.

Dankzij de techniek van tegenwoordig, is het vrijwel eenvoudig om voetbalwedstrijden, karaoke, presentaties en andere zaken weer te geven via een videoscherm of door gebruik te maken van een projector met projectiescherm. Al onze videoschermen worden geleverd op een bijpassend statief, welke eenvoudig in elkaar gezet kan worden. Met een dergelijk videoscherm is het mogelijk om een van onze laptops (of een eigen laptop of ander apparaat) aan te koppelen, en hiermee bijvoorbeeld het beeld dat bij karaoke hoort weer te geven. Dit is echter maar een kleine greep uit de mogelijkheden die aanwezig zijn. Ook wanneer u een diavoorstelling wilt weergeven tijdens u evenement of in u beursstand, bent u met een van onze schermen op de juiste weg.

Karaokescherm
Voor karaokedoeleinden hebben wij speciale videoschermen in de verhuur. Wanneer u een losse karaokeset bij ons huurt en ophaalt, krijgt u een duidelijke en simpele uitleg over de aansluiting en bediening hiervan. Uit lange ervaring met karaokesets, is ons opgevallen dat vrijwel iedereen met deze installatie direct uit de voeten kan. De karaokeset bestaat uit een LCD- of LEDscherm met bijpassend statief, een MacBook Pro met oneindig veel karaoke clips en de juiste bekabeling om alles aan te sluiten. De karaokeset is ook te boeken in samenwerking met onze drive-in show of in samenwerking met een geluidsinstallatie.
Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de gehele installatie voor u transporteren, opbouwen, bedienen en afbouwen.

Wanneer u meer informatie wenst over het inzetten van video op uw evenement, feest of in u beursstand, neem dan gerust contact met ons op.